Dobrodošli

Imamo više od 3 godine iskustva u nastavi mađarskog jezika. Našim učenicima nudimo razne obrazovne opcije tako što nudimo i grupne časove, individualne časove licem u lice i onlajn časove. Mađarski se ističe kao zanimljiv i vredan jezik širom sveta. Mađarski, službeni jezik Mađarske, koji ima kulturno bogatstvo i istorijske korene, važan je komunikacijski alat za one koji putuju u ovu zemlju i žele dublje da istraže njenu kulturu.

 Naša institucija ima osoblje stručnih i iskusnih nastavnika kako bi našim učenicima pružili najbolje iskustvo učenja. Naši časovi su prilagođeni potrebama i nivoima učenika. Na grupnim časovima učenici zajedno uče, dobijaju priliku da međusobno komuniciraju i unaprede svoje jezičke veštine. U časovima jedan na jedan, naši nastavnici nude personalizovana uputstva koja se fokusiraju na individualne ciljeve učenika.

Takođe pružamo fleksibilnost i pristupačnost našim studentima sa našim onlajn kursevima, tako da mogu da nastave proces učenja kad god i gde god žele. Metode koje koristimo u nastavi mađarskog jezika uključuju interaktivni pristup orijentisan na praksu. Fokusiramo se na to da našim učenicima damo veštine neophodne da prošire svoj rečnik, pravilno koriste gramatiku i tečno komuniciraju. Takođe želimo da upoznamo naše učenike sa mađarskom kulturom i tradicijom kroz kulturne aktivnosti i interaktivne materijale.

Tu smo da podržimo naše učenike na njihovom putu učenja mađarskog jezika i poboljšamo njihove jezičke veštine. Pridružite nam se i počnite da istražujete fascinantan svet mađarskog. Kontaktirajte nas za više informacija. Biće nam drago da vam pomognemo i učinimo vaše putovanje učenja mađarskog još prijatnijim!​

shape-img
shape-img

Uči sa iskusnim predavačima

  • Poboljšaj svoj mađarski
  • Pristupi različitim izvorima
  • Dovedi svoj svakodnevni/akademski mađarski do narednog nivoa