Amikor magyarul tanulsz, nehézséget jelent a szavak megjegyzése? Akkor a szókártyák pont neked valók!

A török-magyar 100 szókártya segítségével a nyelvtanulás élménye mostantól fantasztikus kalanddá válik!

A csomagban számos gondosan összeválogatott változatos és fontos magyar-török szavak találhatóak. Ezek a kártyák tartalmazzák a szavak használatát mondatokban, az igék ragozását, színeket, országokat, évszakokat, irányokat és az ábécét is.

Minden kártya fehér háttérrel rendelkezik. A török szó piros sávval és vastag betűkkel van feltüntetve, míg a hozzá kapcsolódó magyar szó és egy példamondat zöld sávval és vastag betűkkel szerepelnek a fehér háttéren.

Ezek a kártyák tökéletes segítséget nyújtanak török magán és/vagy csoportos órákhoz illetve önálló tanuláshoz is, így gyorsabban és hatékonyabban érheted el török nyelvtanulási céljaidat. A termék most bevezető áron elérhető!

Tedd meg az első lépést ezen az úton török-magyar szókártyákkal, és nyiss ki egy új nyelvi világot! Ezzel a módszerrel, amely egyszerre szórakoztató és hatékony, könnyedén és élvezettel tanulhatsz törökül!

Példák a Magyar-Török Szókártyáinkból

Gyakran Ismételt Kérdések

A szókártya hatékony eszköz a vizuális tanulás elősegítésére. Ezek a vizuális összefüggések segítenek abban, hogy az új szavakat gyorsabban és tartósabban megtanuljuk. Emellett a kártyákon található példamondatok és felhasználási területek elősegítik a nyelv valós életben való használatának megértését és gyakorlását. Így a szókártyák rendszeres használatával a török nyelvtanulás folyamata gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

A szókártyák főként kezdő szintű, törökül tanuló diákok számára ideálisak, de minden szinten hasznosak lehetnek. A kezdő diákok könnyen elsajátíthatják az alapvető szavakat és kifejezéseket a kártyák segítségével, míg a középhaladó és haladó tanulók bővíthetik szókincsüket és mélyíthetik nyelvtani tudásukat. Ennek köszönhetően minden diák új dolgot tanulhat és erősítheti meglévő tudását a szókártyák használatával.

A bankkártya-adatok biztonsága kiemelten fontos, és a felhasználók biztonsága az elsődleges szempont nálunk. A fizetési tranzakciók során megbízható fizetési szolgáltatót, a Stripe szolgáltatót használjuk. A Stripe egy olyan biztonságos fizetési platform, amelyet az iparági szabványoknak megfelelő biztonsági intézkedések védenek. Az összes fizetési információ titkosított protokoll segítségével védenek, és szigorúan bizalmasak. Ezzel biztosíthatjuk, hogy a bankkártya-adatok védettek,  a felhasználók további adataival együtt. 

  • Személyes átvétel (ingyenes): Turul Market 2 (Budapest, Thököly út 7, 1076)  helyszínen a következő napon ingyenesen átvehető a megrendelés.
  • Packeta csomagpontok (1499 HUF): A csomagot bármikor át lehet venni ezekről az átvételi pontokról. Az átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide.
  • Házhoz szállítás (2499 HUF): Általában a szállítási idő 3 és 7 munkanap közé esik. Azonban a forgalom, ünnepi időszakok és földrajzi elhelyezkedés függvényében ezek az időintervallum változhatnak.

Megjegyzés:Minden opció esetén a rendelés feladása után egy nyomkövetési számot adunk, amellyel követhető a csomag aktuális helyzete.

Kártyáink mérete 6×9 cm, és összesen 100 darab szókártya található a dobozban. A csomagban számos gondosan összeválogatott változatos és fontos magyar-török szavak találhatóak. Ezek a kártyák tartalmazzák a szavak használatát mondatokban, az igék ragozását, színeket, országokat, évszakokat, irányokat és az ábécét is.

Igen, lehetséges a termék visszaküldése illetve cseréje is. Ebben az esetben lépj kapcsolatba velünk, hogy több információt biztosíthassunk  az áru visszaküldés vagy csere folyamattal kapcsolatban. Ön 14 napon belül minden online vásárolt terméket indoklás nélkül visszaküldhet (ld. 14 napos elállási idő). A 14 nap letelte után viszont rendszerint csak akkor kérheti a vételár részleges vagy teljes megtérítését, ha a termék hibás, és sem megjavítani, sem kicserélni nem lehet.

 A megrendelt termékek a hivatalos megjelenés dátumot követően (május) kerülnek kézbesítésre a megrendelők számára. A termék most bevezető áron elérhető. Ez az időtartam változhat a termék készletállapotától, gyártási folyamatától és a szállítási feltételektől függően. A szállítási folyamatról tájékoztatást nyújtunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül kézbesíthessük a terméket. Megértést köszönjük.